Stylist alapozó szak

Amit a képzésről tudnod kell

A stylist képzés 10. éve a Werk sikerágazata, a hazai és a nemzetközi divatszakma sikeres stylistjai közül sokan végeztek itt.  Az oktatók a szakma legkiválóbb szereplői,  televíziók, divatmagazinok meghatározó munkatársai, vezető hazai és nemzetközi divattervezők, a fotózás legkiválóbb hazai képviselői, vezető fodrászok, sminkesek, divatbloggerek.

A Werk stylist képzése egy éves. Erre épül a 2. MESTERSTYLIST év, melyhez csatlakozhatnak nemcsak a Werkben végzettek is.

Stylist szakembert számos területen alkalmaznak.

Televíziós műsorokban ő felel a kamera előtt szereplő személyiségek öltözékének, viseletének, kellékeinek összehangolásáért.

A personalstyling, közéleti szereplők, művészek, politikusok személyes stylingja része a tananyagnak.

Magazinok, reklámfilm készítők, ruházati terméket forgalmazó üzletek, rendezvényszervező cégek mind szívesen alkalmaznak olyan szakembert, aki a vizuális formák, trendek és márkák ismerője és aki gondoskodik az egységes arculat kialakításáról, legyen szó eseményről, divatfotóról, divatbemutatóról vagy tévés műsorról.

Piaci hiányszakmának számít, ezért nagy hangsúllyal szerepel a sminkes képzésen belül a filmes smink készítése.

Hiányszakma a filmes jelmeztervezésis, ezért szerepel a képzési programunkban.

Televíziós reklámfilm és divatfotózás is a stylist munka része, ezt is tanítjuk.

A divatújságírás legújabb formája a divatblog, a blogírás rejtelmeibe is bevezetjük hallgatóinkat.

A Werk fontos küldetése, hogy az itt végzettek teremtsenek önálló arculatot és építsenek önálló vállalkozást, amihez megadjuk a vállalkozási, pénzügyi, marketing és brandismereteket.

A képzés során kézi rajzot tanítunk, és használati szinten tanítjuk meg a munkához nélkülözhetetlen számítógépes programokat.

A Werk arculati tényezője a kiscsoportos oktatás, a közösségi munka, ezt megkönnyítendő stylist szakunkat is csapatépítő tréninggel indítjuk.

A Duna TV felvétele a Werk Akadémia mesterstylistjainak 2019-es divatshowjáról

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: