Stylist alapozó szak

Amiért érdemes volt

Videók

Tyukodi Evelyn (2015-2016)

Eleinte elhamarkodott döntésnek tűnt, hogy érettségi után a Werkbe jöttem tanulni és a stylist szakmát választottam. Már egyáltalán nem bánom, hisz ez volt az a hely, ahol rájöttem, hogy ki és mi akarok lenni. Már az elején betekintést nyerhettünk a szakma rejtelmeibe és rájöttünk, hogy ez sokkal komolyabb,mint amire számitottunk. Láttuk azt is,hogy milyen nehéz elhelyezkedni, munkát találni és ismert stylisttá válni. Bár már egy éve végeztem a stylist alapozó képzést, most is kapok tőletek lehetőségeket. Nektek köszönhetem azt,hogy megtaláltam önmagam és azt is, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült elindulni egy jó úton a célom felé. Egyre több munkát kapok, már nem csak asszisztensként, erre pedig nagyon büszke vagyok! És arra is,hogy Werkes lehettem!

Sándor Zsuzsanna (2015-2016)

Az igazat megvallva nagyon sokáig vacilláltam, hogy bele merjek-e vágni. És még soha az életben nem hoztam ennél jobb döntést! Mikor kiderült, hogy felvettek már tudtam ott a helyem a Werkben. Első perctől elvarázsolt az iskola, a tanárok, a hangulat. Azért választottam az akadémiát, mert olyat tudtak ajánlani elméletben és gyakorlatban, amire nekem szükségem volt, útmutatást és felkészítést a szakmára. Az elméleti órák közül talán ha megkérdeznék a Viselettörténet volt a kedvencem Kiss Szilárd előadásában. Minden tanár azt a tapasztalatot adta tovább amit az évek alatt gyűjtött, ezután rajtunk múlt, hogy mit kezdünk a kapott információval.  Teljes mértékben kihasználtam a gyakorlati lehetőségeket és így szert tettem ismeretségekre, amiket később arra használtam, hogy bekerüljek a szakmába. Nagyon sok divatbemutatón voltam( Mercedes-Benz Fashion Week, Allee, Elle, Marie Clare, Selyem útja és még sok más bemutató) így derült ki, hogy ez az egyik irányzat ami érdekel, a másik a televiziós styling. Szerencsésnek mondhatom magam, mert jelenleg mindkét irányzatban dolgozhatok,
 Csak ajánlani tudom a Werkakadémiát, mert segít, hogy megtanuld a szakma alapjait és ezáltal el tudsz indulni a saját utadon. 

Koshka Róbert (2012-2013)

Rengeteg ismerősre tettem szert a gyakorlatok során és ezt a kapcsolati tőkét a mai napi kamatoztatni tudom. A baráti kapcsolatok sok inspirációt adtak, rengeteget fejlődtem, kreatívabb lettem. Az ökosikk projekt nagy hatással volt rám. Korábban nem voltam nagy környezetvédő (volt, hogy eldobtam a szemetet és a csikket az utcán), de az ökosikk után tudatosan figyeltem rá, hogy ne szemeteljek és ügyeljek a környezetemre.

Aki végigcsinálja a Werket, sokat fejlődik. A gyakorlatok révén olyan kapcsolatokra lehet szert tenni, hogy aki igazán komolyan gondolja, az el tud helyezkedni az adott szakmában.

Benkovics Imre (2012 - 2013)

A Werk mutatott egy irányt, amin el tudok indulni, részben mert sok szakmabelivel ismerkedhettem meg. Megtanultam öltözködni, magabiztosabb lettem, bátrabban nyitok az emberek felé. Minden nagyon jó volt, teljesen elégedett vagyok, bár a második félév nem nyújtott akkora rálátást, mint az első, de azért élveztem.

Bíró Barbara (2012 - 2013)

Nagyon sok gyakorlaton tudtam részt venni és most már pénzt is kapok a munkámért, bár még nincs állandó szerződtetett munkám. Remélem hamarosan lesz. Mindenképpen stylist szeretnék lenni. A  kedves, érdekes és segítőkész ember között volt, aki nagy inspirációs hatással volt rám és akinek szeretnék majd a nyomdokaiba lépni.

Nagyon sokat változtam az önismeretemben. Most szeptemberben költöztem fel Pestre és sok dolog nagyon újnak számított. De örömmel jelenthetem, sokkal erősebb és talpraesett ember lettem! Na meg türelmes, mert azt is megtanultam, hogy ebben a szakmában a türelem és az alázat milyen fontos.  Szóval, nagyon-nagyon sok mindent köszönhetek a Werknek. Egy kis csoda volt számomra, hogy bekerülhettem és itt tanulhattam.

Kóbor Ágnes (2012 - 2013)

A Werkben szereztem egy jó barátnőt és rengeteg jó ismerőst. Megtudtam, hogy nem motivál eléggé a háttérmunka. Megerősödtem abban a meggyőződésemben, hogy mindenbe bele kell vinnünk a  személyiségünket, minden helyzetben vállalnunk kell önmagunkat és folyamatosan kommunikálnunk kell a környezetünkkel.

Ha elkötelezett vagy a választott szakma iránt, akkor a Werk számtalan lehetőséget és kapcsolatot biztosít számodra, hogy elkezdhesd felépíteni a karriered.

Szabó Gabriella (2012 - 2013)

Bár én építésznek tanulok, az egyetemen a design tanítása teljes mértékben kimarad, ezért ezen a téren segített a legtöbbet a képzés. Az ismeretségi körömben nagyon pozitív változások álltak be, sok hasonló érdeklődésű embert ismerhettem meg a csoporttársaim és a tanáraink között. S ahogy ezt mondani szokták, gazdagodott a kapcsolati tőkém is.

Rájöttem, hogy a teljesítő képességemnek messze nem ott van a határa, ahol gondoltam. Kitárult a világ, s úgy érzem, minden téren meg tudom állni a helyem. A Werk rengeteg szakterületbe enged belekóstolni, így a tanulók eldönthetik, hogy a szakma mely aspektusa érdekli őket a leginkább.

Forgács Benjámin (2010 - 2011)

Sok-sok barátot és a BoscoloFashion de Lux-nak köszönhetően néhány szakmai kapcsolatot is szereztem. Részt vettem a Syma Csarnok Beauty kiállításán, mint stylist rendező.

Glaser Ágnes (2010 - 2011)

Stylistként dolgozom a Schwarzkopfnál, az MTA fotóstúdiónál pedig personalstylitsként. Nagyon sok barátságot és szakmai kapcsolatot kaptam a Werktől. Jelenleg Londonba készülök egy Marie-Claire által szervezett sminkversenyre. Egy most még nem ismert magyar énekes teljes image-ét tervezem (cd belső, fotózás, ruhatár)

Grace Zsuzsanna (2010 - 2011)

Stylistként, nagyon jó alapokat kaptam a tanároktól. Bekerültem be a VAM Design-ba, emellett fashion show-kat rendezek. Legközelebb a BoscoloFashion show-n dolgozom.

Barta Diana (2010 - 2011)

Először is, szerettem a Werket. Nagyon sok olyan dolgot tudtam meg, amit addig nem és sok érdekes dologban vettem részt.

Ami a munkámat illeti, ebben (sajnos) nem változott semmi. Főiskolára járok, táncolok, a szokásos. Kicsit háttérbe szorult a kreatívabb énem. Ha úgy adódik és valaki szól, például, hogy divatbemutatóra kéne valaki segíteni, akkor szívesen megyek.

Jó pár olyan embert ismertem meg a Werkben, akivel tartom a kapcsolatot, szívesen találkozunk beszélgetünk, esetleg segítjük egymás munkáját, ha úgy adódik. Ezekért a kapcsolatokért mindenképp hálás vagyok, hiszen sok a közös bennem és ezekben az emberekben.

Önismereti és világnézeti szempontból, talán nyitottabb lettem dolgokra, kicsit bevállalósabb - talán a szélsőségesebb dolgok irányába is. Igazából úgy érzem, még keresem önmagamat, nem tudom pontosan mit is fogok csinálni a jövőben. Egyelőre sodródom. :)

Kocsis Barbara (2010 - 2011)

Czövek Eszterrel évfolyamtársammal céget alapítottunk, s rengeteget dolgozunk stylistként. LACK pályázaton fotózás, arculat-image tervezés egy fodrász szalonnak, nagyon jó baráti-szakmai kapcsolatot építettem ki, legfőképp Lakatos Márknak köszönhetően, mivel sok gyakorlaton dolgoztam vele együtt  (Life Network, Ózon Network, Viasat3: A cég hangja). Újabban ruhákat is tervezek.

Tar Beáta (2010 - 2011)

Szeptemberben beadtam Lakatos Márk szalonjába az önéletrajzomat, és felvettek stylist asszisztensnek. Ezáltal rengeteg szakmai tapasztalatra tettem szert.

Süke Mónika (2010 - 2011)

Célom egy saját vállalkozás indítása  Szlovákiában. Nagyon sok barátságot kaptam a Werktől. Jobban tudom, mivel szeretnék foglalkozni; kedvet kaptam ahhoz, hogy új területeken is kipróbáljam magam; határozottá váltam.

Kelecsényi Milán (2009 - 2010)

A werk indított el ezen a pályán. Azóta együtt dolgozom Lang Szonjával, Lakatos Márkkal. Barátságok, munkakapcsolatok születtek általa. Az új környezet, új világ, ami ott körül vett sok élménnyel gazdagított.

Kiss Anett (2009 - 2010)

Számomra csak egy hobby, egy kitekintés volt a Werk, pontosabban betekintés a stylistkodás világába. Egy TV csatornánál dolgozom, de továbbra is érdekel a divat világa, lehet még vissza fogok térni hozzá. Maradtak barátságok is. Önismeretemben nem hozott nagy változásokat, talán csak jobban ki lettek mondva a dolgok, melyeket már sejtettem magamról.

Kertészné Torma Mária (2008 - 2009)

Nagyon kedveltem a werket, sokat segített a pályám elindításában. Azóta is stylisként dolgozom. Fotózásokon, alkalmi divattanácsadásokon veszek részt. Célom egy saját mikro vállalkozás elindítása, 50 év feletti hölgyeknek stylist tanácsadással.

Décsi Juli (2008 - 2009)

Véletlenül jött az életembe a werk, de nem bántam meg. Sok új barátot szereztem itt, sok gyakorlaton vettem részt, ami által bekerültem a Cosmopolitan magazinhoz és ott dolgoztam másfél évig. A gyakorlatok jelentették számomra a legnagyobb élményt, ezek révén nagyon beleláttam a divatvilágba, a reklámvilágba. Jobban merek öltözködni, s ez nem mellékes, ha tényleg érvényesülni akarsz.

Körmöczy Márti (2007 - 2009)

Nagyon izgalmas volt együtt dolgozni olyan nevekkel, mint Kemenesi Tünde, Lakatos Márk. Ha valaki szeretne ismertté válni a szakmában, akkor szerintem ez az a hely, ahová jönnie kell.

Gáborján Rita (2007 - 2009)

Nekem az tetszett a WERK-ben, hogy a legelső  évfolyamként láthattam, hogy hogyan épül fel maga az iskola, hiszen minden kezdet nehéz, és mi is részese lehettünk az alapoknak a költözéssel együtt.

Mondhatnám úgy is, hogy mi voltunk a "kísérleti nyulak", és külön büszke vagyok arra, hogy részese lehettem a nyulaknak.

Ugyanis ebből lehetett a legtöbbet tanulni.

Persze, mindenki a saját világára fordítja azt,amit tanítanak, és teszi bele, illetve veszi el.

Vendéglátósként keveredtem bele ebbe a témába, mert én már akkor létrehoztam egy foodstyling "terméket", és szerettem volna profibban kezelni a dolgot, és itt jött képbe az iskola. Azóta másképp fotózom a szendvicseket, mint addig Bakcsy Árpádnak és Szipál Mártonnak köszönhetően,és az összes tanárnak köszönhetően felcsíptem egy kis plusz tudást és ezt a sok kicsit mind hozzátettem, amiből kerekedett egy nagy. Tetszett a liberális tanítási módszer, hogy se padok, se asztalok, se stressz, semmi, mintha egy klubban üldögéltem volna ismerős arcokkal körülvéve, nyugalomban.

Azóta elvégeztem a Semmelweis Egyetem vívóedző szakát, és amiket most hozok létre reklám-csapatépítő kampány, stb., abban mind-mind benne lesz a laza és mégis nagyon hasznos WERK.

Jankovics Mariann (2007-2008)

A Werk mindenképp hasznos volt számomra, leginkább egy bátrabb és szabadabb látásmódra ihletett. Az elsőként induló osztály tagja voltam, és ez külön öröm volt. Mindig olyan intézményt kerestem ebben a témában ami a "csináld magad", és nem az "így csináld, mert így jó" módszert alkalmazza.

Réz András jóvoltából egy nagy álmom válhatott valóra azzal, hogy 6 oldalon megjelenhettek munkáim a Stílus magazinban, ez igazán nagy lehetőség volt. Valamint a Normann Gáborral folytatott közös munka is (BackStageparty arculat). Lang Szonjától több ruhát elhozhattam fotózás céljából.

Később a munkám során annyi előnyét éreztem a Werknek, hogy tudtam mi a szint, kik mozognak a szakmában, miként dolgoznak, hogyan működnek.

Mára az életem része maradt a styling, dolgozom stylistként is, több alkalmat kaptam szerepelni a Viva TV-ben, és ezekben a hetekben is megy egy átalakítós műsorrész minden csütörtökön, amiben fotózok,  illetvestylingolok is.

Weszely Zsuzsa (2007 - 2009)

Nem dolgozom a szakmában, de a Werk sok új kapcsolatot hozott számomra, nagyon örülök, hogy ilyen fiatalon értékes tapasztalatokat szerezhettem egy inspiráló közegben.

Kákonyi Dóra (2007 - 2009)

A Werk új munkakapcsolatokat hozott számomra. A legfontosabb, hogy azóta együtt dolgozom Lakatos Márkkal. Nagyon jó élményeim vannak a Werkről, rengeteg új barátságot kötöttem. Ahol csak megemlítem, hogy werkes voltam, elismeréssel fogadják.

Margócs Viktória Marion (2007 - 2009)

Nagyon szerettem a Barbie babáimat öltöztetni és arra gondoltam, jó lenne ezt magasabb szintre emelni. A werk előtt nem mertem annyira kifejezni magamat ruháimon keresztül, ez önbizalmat is adott és sokkal jobban el tudom fogadni magam, hiszen rengeteg művészemberrel találkoztam és rájöttem, hogy nem bolond vagyok, csak furcsa. Nagyon tetszett a werk liberális oktatási rendszere, nagyon arra fektetik a hangsúlyt, hogy az egyénekből kihozzák azt az egy fajta kreatív szemléletet, gondolkodási módot, tehetséget, ami bennük van.

https://www.youtube.com/watch?v=WpKOVvlQnrA#search/zsofia.goczan%40gmail.com/_blank

https://www.youtube.com/watch?v=1vlLgvu4apI#search/zsofia.goczan%40gmail.com/_blank

https://www.youtube.com/watch?v=MuYFrRmvHrY#search/zsofia.goczan%40gmail.com/_blank

https://www.youtube.com/watch?v=C4T6NO8WvC0#search/zsofia.goczan%40gmail.com/_blank

https://www.youtube.com/watch?v=idSwHnL7Up8

https://www.youtube.com/watch?v=5YGvNWlu0vQ

https://www.youtube.com/watch?v=mdwQKJ_95r0

https://www.youtube.com/watch?v=LVkrgDXppkc

https://www.youtube.com/watch?v=fNGoJnLsThY

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: